ClickCease

Gratis verzending
Boven de € 40,-
Niet tevreden?
Retourneren of ruilen binnen 14 dagen.
Achteraf betalen
Zonder extra kosten
Klantenservice
Antwoord binnen 24 uur!

Pulsar Solar Horloge kopen

Bij Timefortrends kunt u een mooi Pulsar Solar horloge online kopen. Als u een Solar horloge koopt hoeft u nooit meer de batterij te verwisselen. Uw aankoop wordt door ons met de grootste zorg behandeld. Hier ziet u onze gehele collectie Pulsar horloges. De verzending van uw Pulsar Solar horloge is geheel gratis indien uw bestelling minstens 40 euro bedraagt. Uw aankoop wordt keurig verpakt en wordt verzonden naar het adres van uw keus. Betaal achteraf via Afterpay.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Pulsar horloges met solar koop je online

Een Pulsar Solar horloge is altijd waterdicht en de batterij hoeft nooit meer vervangen te worden. Bij Timefortrends kunt u een prachtig Pulsar Solar hologe online voordelig aanschaffen. Sinds de jaren zeventig is het horlogemerk Pulsar actief op de Nederlandse markt. Pulsar Solar horloges hebben een stoere en trendy uitstraling. U heeft de keuze uit meer dan 90 modellen. U kunt dan kiezen uit een Pulsar Solar horloge van staal, een Pulsar horloge van titaan of een chronograaf. Pulsar horloges online bestellen doe je bij Timefortrends.

Een Pulsar Solar horloge koop je online bij Timefortrends.

Uw Pulsar horloge wordt bezorgd op het adres van uw keuze en u heeft de mogelijkheid om later te betalen. U krijgt de best mogelijk service en de scherpste prijs. De verzending van het horloge van Pulsar is helemaal gratis bij een bestelling van minstens 40 euro. Koop nu Pulsar Solar horloges online. Kijk voor meer informatie op de site van Pulsar.