ClickCease

Gratis verzending
Boven de € 40,-
Niet tevreden?
Retourneren of ruilen binnen 14 dagen.
Achteraf betalen
Zonder extra kosten
Klantenservice
Antwoord binnen 24 uur!

SiLK Jewellery

SiLK Jewellery

Timefortrends is officieel dealer van Silk Jewellery. Silk Jewellery heeft diverse collecties Armbanden, Oorbellen en Ringen met hun eigen specifieke eigenschappen ontwikkeld. U heeft een bedenktijd van 14 dagen en de mogelijkheid om later te betalen. U kunt sparen voor 'Florijnen'. U spaart dan 5% van de aankoopwaarde. U kunt deze 'Florijnen' bij een volgende bestelling weer in mindering brengen als een (extra) korting. Wij garanderen u een uitstekende service.

Van hoog naar laag sorteren

1 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

1 artikel(en)

Silk Jewellery is het Fashion sieradenmerk

S!LK is hét Fashionable sieradenmerk, dat sterling zilveren armbanden, ringen en colliers brengt voor zowel mannen als vrouwen. De massieve S!LK collectie staat bekend om haar tijdloze stoere designs met een zeer verfijnde afwerking waarmee je iedere look een karakteristieke styling geeft. Silk is opgericht door het duo Heidi van Leeuwen en Maarten Smetsers. Zij halen beiden voldoening uit het ontwerpen van mooie producten die op een eerlijke wijze daarna op Bali in Indonesie met de hand vervaardigd worden. Uitgangspunt is wel dat er kleur en vrolijkheid in de ontwerpen moet zitten evenals de uitstraling van topkwaliteit. Alle nieuwe modellen van Silk Jewellery worden door het duo zelf ontworpen en worden getoetst middels een uitgebreide kwaliteitscontrole waarbij onder andere de nieuw ontworpen modellen uitgebreid worden gedragen. Pas dan wordt het ontwerp in productie genomen. De gedachte van het duo is toch wel dat het juweel een onderdeel zal worden van iemands leven.

De diverse collecties van Silk Jewellery koop je online

Silk zilver staat borg voor een zeer massieve kwaliteit. De sieraden worden gemaakt met een een enorme gedrevenheid voor de kunst van het zilversmeden en met oog voor detail. Alle juwelen van Silk worden vervaardigd van massief zilver. Silk steunt de zilversmeden in Indonesië. Binnen het atelier worden de zilversmeden opgeleid om daarna tegen een eerlijk salaris en met goede werkomstandigheden de meest mooie Silk juwelen te maken. Juwelen met een hart. Voorbeelden van de diverse collecties zijn onder andere: De collectie genaamd “Divine” bestaat uit verschillende series met goddelijke namen, met ieder een eigen specifiek karakter. De populaire Ganesha lijn biedt zwaardere modellen voor de stoere mannen en vrouwen onder ons, maar heeft ook fijnere items voor de meer sophisticated look. De verfijnde serie “Gautama” bestaat uit diverse modellen die zowel een glamourous als een casual outfit sieren. Daar waar de Brahma lijn de kracht van de eenvoud symboliseert, spreekt de afwisselingrijkheid van de Shiva serie de expressieve kant van de creatieve man en vrouw aan.

Silk Jewellery wordt met de hand vervaardigd op Bali

Silk handelt met een sterke Fair Trade gedachte en steunt met haar sieraden de community trade in Azië. Silk heeft hier haar eigen productie atelier en werkt daarnaast samen met een aantal kleinere handelsgemeenschappen. Alle armbanden, ringen en kettingen van S!LK Jewellery zijn met de hand vervaardigd uit de hoogste kwaliteit (925) sterling zilver. Naast de brede zilver collectie heeft Silk ook een innovatieve leder-lijn met veelal bijzonder sluitwerk. De lamslederen banden zijn eveneens met de hand gemaakt van hoogwaardig leer gecombineerd met zilveren elementen. S!LK voegt minimaal 2 maal per jaar nieuwe modellen toe aan haar collectie. Kijk regelmatig op de webshop van Silk Jewellery.

Armbanden en oorbellen van Silk Jewellery koop je bij Timefortrends

De Silk Jewellery collectie bestaat uit meerdere collecties armbanden, ringen en oorsieraden. Laat je verrassen door de prachtige collectie van stoere en trendy armbanden die uit- en mét liefde én met de hand gemaakt worden worden gegeven. Koop nu je Silk Jewellery online. U heeft een bedenktijd van 14 dagen en de mogelijkheid om later te betalen. U kunt sparen voor 'Florijnen'. U spaart dan 5% van de aankoopwaarde. U kunt deze 'Florijnen' bij een volgende bestelling weer in mindering brengen als een (extra) korting.